OPEN ATELIERS NOORD 2014 | 14 en 15 juni

OPEN ATELIERS NOORD 2014 | 14 en 15 juni

WERK IN UITVOERING

Kom kijken bij 60 kunstenaars in Amsterdam-Noord! Natte verf, gruis, inkt, workshops en demonstraties of uitleg door de kunstenaars: je beleeft het allemaal tijdens Open Ateliers Noord!

Op 14 en 15 juni openen beeldend kunstenaars in Amsterdam-Noord hun atelierdeuren en maken u deelgenoot van hun proces. Met sculpturen in wording tot mooi ingelijst werk om verliefd op te worden.

Vanaf begin juni worden de atelierdeuren al op een kier gezet in De Tolhuistuin met de foto-tentoonstellingAtelierdeur. Foto’s en video’s over de kunstenaars en hun werk vullen de expositie aan. In mei is er op diverse locaties in Noord al kunst te zien. Zoals in de bibliotheek Banne Buiksloot, Hagedoornplein en Nieuwendam. In restaurants als de IJ-kantine, Il Pecorino, Wilhelminadok en Hotel de Goudfazant. Maar ook in het filmmuseum EYE, Dijk 270, Boekhandel Over het Water, de Noorderparkbar en de Landmarkt.

De ateliers liggen langs een fantastische fietsroute van de historische en industriële NDSM-werf via de IJ-oevers en oude zeedijken tot in landelijk-Noord. Soms kun je de fiets even laten staan en een rondje wandelen langs ateliers die dicht bij elkaar liggen. In Noord staat veel interessante kunst in de openbare ruimte. De locaties die op of vlakbij de route tussen de open ateliers liggen staan ook aangegeven op de plattegrond. Verschillende pontjes brengen u snel in Noord: vanaf Amsterdam CS, vanuit Amsterdam-Oost en vanuit Amsterdam-West. Voor kaartje en tijden afvaart zie gvb.nl.

Haal een gratis plattegrond en catalogus in de Tolhuistuin | TIP Amsterdam Noord, huur voor een tientje een fiets en hop naar de ateliers!

#photo

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic